slide


Moustaka Vera:

Ανέλαβες το παιδάκι μας από τα πρώτα του σχολικά βήματα και σήμερα μας πρόσφερες το καλύτερο δώρο…την επιτυχία του στις πρώτες σημαντικές εξετάσεις του…μας έκανες όλους ευτυχισμένους και χαρούμενους για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το επόμενο βήμα….Η νέα μέθοδος που εφαρμόζεις πέραν από ευχάριστη είναι και super αποδοτική!!! Σε ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στους μαθητές σου!!! Συγχαρητήρια Φένια μας!!!!


Ilias Kalos:

Ναι το παραδέχομαι, δεν διάβασα ποτέ μου Αγγλικά… Παρόλα αυτά μέσα από το Κέντρο ξένων γλωσσών Κωτσοπούλου κατάφερα να μάθω τα απαραίτητα ώστε να καταφέρω να πάρω σε 6 μήνες το TOEIC επίπεδου LOWER (που αναγνωρίζεται από δημόσιο και ΑΣΕΠ). Η άρτια καταρτισμένη εκπαιδευτικός σε συνδυασμό με τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας εγγυώνται σίγουρη επιτυχία ! Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι!

 

Alexis Kroes:
Γράφτηκα στο φροντιστήριο Β’ Γυμνασίου, αφού ήδη είχα κάνει αρκετά χρόνια προερχόμενος από Καστοριά. Ευτυχώς, είχα θερμή και φιλική υποδοχή παρόλο που ήμουν ένας “ξένος” στην αρχή. Οι συμμαθητές μου, επίσης άψογα παιδιά και είχα αρκετή στήριξη από αυτούς αν και είχα κάνει μια παραπάνω τάξη(D’s σε σχέση με E’s). Όσον αφορά την κυρία μου τη Φένια, τα λόγια είναι περιττά. Από τις καλύτερες καθηγήτριες που είχα ποτέ. Αναλυτικό,δημιουργικό και ταυτόχρονα γεμάτο γέλιο μάθημα! Για να ολοκληρώσω, ναι έχω στην κατοχή μου lower,advanced και proficiency που αποδεικνύουν πως “she was a hell of a teacher”.

 

Anna Pavlidou:
Αγγλικα έμαθα στα 2 χρόνια που πηγα στο φροντιστήριο της Φένιας Κωτσοπούλου για αυτο και πέτυχα στο proficiency. Μοναδικός τρόπος διδασκαλιας, παντα κοντά στο μαθητή για να επιτύχει τους στόχους που θέλει.

 

Μαρία Αμπελίδου:
Ξεκίνησα το φροντιστήριο όταν ήμουν 8 χρόνων και τελείωσα στα 17 μου ! Πέρα από τις γνώσεις των αγγλικών η κυρία Φενια με έκανε να αγαπήσω την αγγλική κουλτούρα και το ταξίδι στο Λονδίνο να είναι το όνειρο της ζωής μου ! Μάθαμε τη γλώσσα οχι μόνο μέσα από τα βιβλία αλλά και απο αγγλικές ταινίες,μουσική και άλλα πολλά ! Με τους συμμαθητές μου περνούσαμε τελεια και με την κυρία Φενια έγινα πλέον φίλη ! Ευχαριστώ για όλα.

 

Kyriakos Pavlidis:
Τα μισoυσα τα αγγλικα μεχρι πoυ πηγα στη Φενια….Σευχαριστω για oλα γλυκια μoυ δασκαλιτσα!!!

 

Alex Itsios:
Η κ.Φενια μας εκανε να αγαπησουμε την αγγλικη γλωσσα μεσω των μαθηματων της!! Αν μπορουσα θα ξεχνουσα οσα αγγλικα ξερω ετσι ωστε να με ξαναδιδαξει απ’την αρχη αυτη η υπεροχη δασκαλα!!

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Δημ:
Εντελώς πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας!!!! Διασκέδαση και παιχνίδι συμβάλλουν αποτελεσματικά στη μάθηση!!Και του χρόνου με καινούργια πράγματα για τα παιδιά!!!!

 

Andrej Djuric
Ένα χώρος όπου μπήκαμε όταν ήμασταν μικροί, μη ξέροντας τι θα συναντούσαμε.Εκεί υπήρχε μια νεαρή δασκάλα που τότε έκανε εμένα και τους συμμαθητές μου να ερωτευτούμε…τον χώρο,το μάθημα,την αγγλική γλώσσα και την κουλτούρα της Αγγλίας. Κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία που μου έχουν αποτυπωθεί, ήταν, ο τρόπος διδασκαλίας της, ο οποίος ήταν πάντα αναλυτικός και με σκοπό να μας κάνει να κατανοήσουμε βαθιά την γραμματική, το λεξιλόγιο ,την έκθεση και την σωστή έκφραση της αγγλικής γλώσσας. Όμως ,κυρίως, η κ. Φένια πάντα αφιέρωνε χρόνο σε μας, χρόνο τον οποίον περνούσαμε μιλώντας για τα όνειρα μας για τις τότε εφηβικές μας ανησυχίες, μας συμβούλευε , μας καταλάβαινε. Έτσι γίναμε όλοι μια οικογένεια , οι συμμαθητές, έγιναν φίλοι και η καθηγήτρια μας, έγινε ένας άνθρωπος στον οποίον μπορούμε να βασιζόμαστε για πάντα και άφησε στον καθένα μας ξεχωριστά ένα αποτύπωμα , που μας έκανε και μας κάνει καλύτερους μαθητές αλλά κυρίως… καλύτερους ανθρώπους.
#HELLOFACLASS-HELLOFATEACHER.