Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά και εφήβους

Προσφέρουμε μαθήματα Αγγλικών για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθώς και για εφήβους. Τα παιδιά μαθαίνουν με φυσικό τρόπο Αγγλικά και αποκτούν τα εφόδια που θα τους οδηγήσουν στην απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου.

  • Ολιγομελή τμήματα
  • Σύγχρονη διδασκαλία
  • Έμπειροι και συνεχώς μετεκπαιδευόμενοι καθηγητές
  • Χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας
  • Πρόσθετα δωρεάν  μαθήματα 

Πρόγραμμα pre-juniors

Το πρόγραμμα pre-juniors για μαθητές ηλικίας 4-6 ετών επικεντρώνεται στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας μέσω καινοτόμων, διαδραστικών προσεγγίσεων. Κάθε μάθημα είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να είναι διασκεδαστικό, αποτελεσματικό και ωφέλιμο για τους μικρούς μας μαθητές χωρίς όμως να τους δίνει την εντύπωση ενός συμβατικού μαθήματος.

Η διδασκαλία γίνεται με «παιγνιώδη» μέθοδο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλλιεργήσουμε την επιθυμία των παιδιών να επικοινωνήσουν στα αγγλικά. Το μάθημα γίνεται μόνο στα αγγλικά με οργανωμένες διαδραστικές δραστηριότητες που προάγουν την ομαδοσυνεργατική συνεργασία και την βιωματική μάθηση. Σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε τα παιδιά να σκέφτονται στα αγγλικά και να εκφράζονται με τον προφορικό λόγο στη συνέχεια αποφεύγοντας την μετάφραση από την ελληνική γλώσσα. Έτσι κατακτούν με φυσικό τρόπο την αγγλική γλώσσα.

Επίσης κάθε γιορτή ενσωματώνεται στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα με τέτοιον τρόπο ώστε να μας δίνει πρόσθετα ερεθίσματα για την καλλιέργεια και εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας και ευκαιρία γνωριμίας με ελληνικά, βρετανικά και αμερικάνικα ήθη, έθιμα και παραδόσεις. Οι μαθητές μας πάντα επωφελούνται και φεύγουν ενθουσιασμένοι μετά από κάθε τέτοια δραστηριότητα που απλά το μάθημά τους παίρνει διαφορετική μορφή και θέμα.

Αγγλικά για παιδιά (junior classes)

Σ’ αυτή την ηλικία, τα παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά εύκολα και αποκτούν γερές βάσεις. Ο τρόπος διδασκαλίας µας βασίζεται σε ευχάριστες και δημιουργικές επικοινωνιακές δραστηριότητες που διευκολύνουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Γνωρίζοντας ότι η ηλικία αυτή είναι σημαντική για την εκμάθηση της Αγγλικής, προσφέρουμε επιπλέον δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε όσους μαθητές τη χρειάζονται.

Αγγλικά για παιδιά και εφήβους (senior classes)

Τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προετοιμάσουν τους μικρούς μαθητές για τη συμμετοχή τους σε εξετάσεις αναγνωρισμένων πτυχίων. Μέσα από ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες λεξιλογίου και γραμματικής, οι μαθητές μας μαθαίνουν να μιλούν και να γράφουν σωστά και εφαρμόζουν στην πράξη τη θεωρία που έχουν διδαχθεί. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, αποκτούν υψηλότερο επίπεδο γνώσης και προετοιμάζονται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά για τις εξετάσεις.

Τα μαθήματα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να ολοκληρώνονται κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στην τάξη μέσω διαδραστικών και πρακτικών ασκήσεων. Ελάχιστη δουλειά δίνεται στο σπίτι.

 

PRE JUNIOR COURSES

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ